Točka koja je izazvala najviše reakcija - Mislili ste da je lako pripremiti se za ovakvu točku, e pa provjerite kako je bilo u backstageu!

U sinoćnjoj epizodi Supertalenta imali smo priliku vidjeti umjetnika iz Kanade Brenta Raya Frasera. Za sve one koji su propustili točku o kojoj će se još dugo pričati pogledajte video!


 

Naime, Brent Ray Fraser, dolazi iz Kande i bavi se slikarstvom, ali nije tipičan slikar. Uz slikarsko platno i boje koje koriste i drugi pripadnici te profesije on je malo neobičnijiumjesto kista za oslikavanje koristi ni više ni manje nego svoje spoloviloNa pozornicu Supertalenta došao je odjeven u astronauta, a kada je započeo njegov nastup neki su doista mislili da se nalaze na drugoj planeti!

Martina Tomčić ubrzo nakon početka njegove točke pritisnula je iks i otišla s mjesta za žiri, no Janko, Davor i Maja ostali su gledati u čudu!

 

Njegov nastup zasigurno će ostati zapamćen, a kako su izgledale pripreme ne propustite u ekskluzivnoj fotogaleriji iz backstagea!

GALERIJA

 


 

Više informacija o ovom živopisnom kandidatu pročitajte ovdje, a s čim su se ostali kandidati predstavili i tko je također iznenadio žiri pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju