Doznajte zašto bi prelijepoj i talentiranoj Elizabeth Zacero Davor Bilman volio biti susret te zbog čega je postala Supertalent Pepeljuga!

Glas, stas, karizma, priča i ono nešto – sve od navedenog definitivno ima Elizabeth Zacero, natjecateljica koja je na Supertalentu odlučila predstaviti glazbeni svoj talent.


 

Izvela je pjesmu popularne barbadoške pjevačice Rihanne, a upravo je to bio razlog za zamjerku žirija koji je komentirao da ju u pjevanju previše imitira.

Unatoč tome, ova je dvadesetogodišnjakinja dobila i niz pohvala. ''Ja ću te prozvati Pepeljugom koja će sad jako zapeti i nikako neće ići u smjeru Rihanne i smjeru imitacije. Ok je kad nemaš vokalni identitet, onda ideš imitirati jer je to bolje od tvog originala, ali tvoj original je toliko dobar i ti to znaš, ali ćeš uz pomoć Supertalenta i naših vokalnih mentora saznati.'' komentirala je Martina.

Imamo li modernu Pepeljugu Supertalenta?

glasova:



Zanimljiv komentar bio je i onaj Davora Bilmana koji joj je poručio: ''Ako bi mogla obećat da ne pjevaš prekasno vikendom, onda bih ja vrlo rado bio susjed s tankim zidovima!'', što je nasmijalo sve prisutne.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju