Čak ni snažna poruka koja je progovarala o demonima nije bila dovoljna za njihov prolazak u finale.

Bilo ih je više, bili su uigraniji, spremniji i uzbuđeniji. Imali su podršku publike i žirija s predvodnicom Martinom, koja im je pritisnula zlatni gumb, no Modusovci, nažalost, nisu uspjeli izboriti finale.


 

Plesni klub Modus iz Zagreba je i uspješan je skoro četvrt stoljeća! Kroz njega je prošlo puno djece predškolske, školske, ali i tinejdžerske dobi te su osim s plesačkim izašli i s odličnim pedagoškim znanjima.

U nastupu Modusovaca više mi se svidjela...

glasova:

Na audiciji Supertalenta oduševili su što koreografijom što pričom koju su imali. Najviše su zaintrigirali Martinu koja im je pritisnula zlatni gumb lansirajući direktno u polufinale.

U nedjeljnoj, prvoj polufinalnoj emisiji, željeli su pokazati više, jače i bolje. I ovoga su se puta odlučili za upečatljivu koreografiju sa snažnom porukom. Progovarali su o demonima koji se kriju u svakom čovjeku, a koje treba prihvatiti kako bi bili dobre osobe prema drugima.

''Sad ste nas razmazili s tim porukama. Opet ste pomeli tu pozornicu! Toliko ste uigrani, večeras ste s ovim nastupom opravdali Martinino povjerenje.'' poručila im je Maja, a Janko je dodao kako nikad nije nikoga vidio da radi ovakve stvari.



''Uzet ću si slobodu i vrijeme i reći da sam iznimno ponosna što ste imali tu hrabrost izabrati koncept koji je mogao ostati neshvaćen. Išli ste igrati jako po rubu, niste išli na show elemente, išli ste poslati poruku puno dublju nego se čini. Svi smo željni danas instant uspjeha, vi ste ono što je za mene talent!'', poručila je Martina plesačima iz Modusa kojima je na audiciji stisnula zlatni gumb.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju