Mislio je da će dobiti četiri NE, a na kraju su se borili tko će mu pritisnuti zlatni gumb!

Zanimljiva i nesvakidašnja kombinacija kineske kuhinje i ozbiljnog glazbenog instrumenta pokazala se kao pun pogodak za mladog čelista Martina Kutnara. Zahvaljujući svojoj inovativnosti, ali i velikom talentu Martin je osvojio zlatni gumb


 

Martin je od početka znao kako je njegova točka vrlo rizična te je bio svjestan mogućnosti da sva četiri člana žirija pritisnu crveni gumb i zaustave njegov nastup. ''Nastupio sam prvo sa čelom. Krenuo sam sa kineskim štapićima tako da su se svi pitali što radim i sigurno su mislili kako uopće ne znam svirati instrument, a došao sam pokazati svoj talent. Mislim da je to super ispalo jer su svima pala očekivanja'', prepričao nam je ovaj talentirani mladić. 

''Gotovo su svi željeli pritisnuti crveni gumb. To je dovelo do te napete situacije, a kada sam krenuo sa štapićima na bolji dio to je zapalilo publiku, a još kada sam uzeo gudalo i harmoniku svi su bili na nogama i žiri i publika!''.

Kako kaže, ni u jednom trenutku nije pomislio da bi mogao dobiti zlatni gumb. ''Jedno mi je bilo žao što se Davor Bilman nije ustao, nisam razumio što je bilo jer su se svi digli. Međutim, to je bio trik jer ga je Janko preduhitrio sa zlatnim gumbom i jako sam zahvalan što su me poslali u polufinale'', iskreno je podijelio s nama. 

Ovu priču čini još većom činjenica da Martin ne posjeduje niti jedan instrument. Često odlazi u glazbenu školu kako bi mogao vježbati, a u slučaju da postane novi hrvatski Supertalent s nagradom bi si kupio instrumente i nastavio baviti se glazbom. 

Martin je u iščekivanju polufinala, a kako kaže svaki se trud na kraju isplati. Mi smo također u iščekivanju njegovog sljedećeg nastupa, a do tada sve propušteno o Martinu, ali i ostalim kandidatima pratite na našim društvenim mrežama Facebook, Instagram i You Tube stranicama kao i na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju