Film je snimljen prema autobiografiji Johna Grogana

Nakon što su se vjenčali, John (Owen Wilson) i Jennifer (Jennifer Aniston) sele na Floridu s namjerom da tamo osnuju obitelj. Kako bi na neko vrijeme odgodio ulogu roditelja, John pokloni Jennifer štene labradora, koje izraste u velikog i nestašnog psa Marleya.

Johnu i Jennifer zadaje puno brige i posla. Ipak, njegove nepodopštine Johnu dobro posluže kao izvor materijala za novinsku kolumnu.



"Marley i ja“, priča je o paru koji kreće u pustolovinu braka, karijere i obitelji uz "najgoreg psa na svijetu". Barem tako tek oženjeni pisac John opisuje svoga žutog labradora Marleyja nakon što shvati da ima jezivu sposobnost pojesti i uništiti sve što mu se nađe pod šapom i njuškom.

Owenove roditelje u filmu glume njegovi pravi roditelji. Dok Jennifer u filmu zadržava svoje pravo ime, Wilsonovi roditelji na setu muku muče s dozivanjem vlastitog sina. Majci je posebno bilo teško i zbunjujuće ne zvati ga Owen.

Film "Marley i ja“ pogledajte u nedjelju u popodnevnom terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju