"Neopisljiv osjećaj, još ne mogu vjerovati da se nalazim u polufinalu"

Mark Bagarić je 27-godišnjak koji obožava pjevanje, a zbog svog nevjerojatnog glasa dobio je i Jankov zlatni gumb. "Znao da imam dobre šanse i da mogu proći zahvaljujući svom talentu, ali nisam računao na zlatni gumb. Tako da sam napustio pozornicu s velikim osmjehom i pozitivnim šokom." - komentirao je Mark nakon nastupa. Martinin komentar zasjenio je sve ostale komentare i uspjela je sve iznenaditi izjavom: "Udana sam, imam dvoje djece, ali sam se malčice zaljubila".

Mark je rođen u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini jer ih nije htio ostaviti same, Mark nam je otkrio kakve su bile reakcije njegovih bližnjih: "Moja obitelj i ostali su ostali bez riječi, kao i ja na pozornice nakon zlatnog gumba. Sretni do neba! Neopisiv osjećaj, još ne mogu vjerovati da se nalazim u polufinalu. Ovo je samo početak."

Jedan od najboljih trenutaka u životu su mu audicije na showovima Njemačka traži zvijezdu i njemački Supertalent. Da Mark obožava pozornicu, potvrdio nam je i svojim reakcijama nakon zlatnog gumba: "Na pozornici sam se osjećao jako dobro, a imao sam i pozitivnu tremu. Ne bih ništa promijenio u svom nastupu"

Uz glazbu, njegov hobi je futsal, a igra na poziciji golmana. Uz to, u slobodno vrijeme voli gledati filmove i serije, kojih, kako kaže, paralelno gleda 30-ak. Nikada nije imao djevojku i priznaje da mu to teško pada te često razmišlja kada će naći onu pravu.

 

 

Cilj mu je stvoriti obitelj, a za pet godina nada se da će biti u braku i imati djecu te da će biti živ, zdrav i uspješan u glazbi. Mark kaže da govori čak šest jezika – hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski, a najveća inspiracija u životu mu je glazba.

"Uzori su mi Brian McKnight, Boyz II Men, Xavier Naidoo, 90s RnB/Soul. Kroz njih sam dobio inspiraciju i motivaciju nastaviti s pjevanjem i postati još bolji. Općenito u životu, uzor mi je obitelj, oni su mi su mi podrška." Njegovi glazbeni uzori su mu zvijezda vodilja u daljnjoj karijeri koja ga nakon showa sigurno čeka. 

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju