Hip hop plesač koji je na audiciji Supertalenta nastupio improvizacijom, sada je izveo pomno osmišljen nastup.

Mario Nebosenko kandidat je kojeg smo na audicijskoj emisiji vidjeli kako samostalno pleše uz hip hop ritmove. U live nastupu pripremio je nešto posve drugačije. 


 

''Prošli nastup cijeli je bio improvizacija. Volim raditi suvremeni i puno drugih stilova i to želim pokazati. Sada sam pripremio kombinaciju. Slušao sam sebe i ono je dolazilo iz dubine. Ono što bi se svidjelo drugima i prvenstveno meni. Tema je upoznavanje sebe kao čovjeka, plesača i umjetnika'', objasnio je Mario.

''Želim reći ljudima da konstantno rade na sebi, razvijaju mišljenje i bave se onim što ih zanima. Neka ignoriraju negativne ljude i ne dopuste da manipuliraju njima. Neka se izgrade što bolje mogu. Svatko zna svoje kvalitete i svojom koreografijom to želim prikazati'', rekao je Mario o nastupu za koji se dugo pripremao. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju