Mario i Helena plesali su sambu.

Par odlične simbioze koja prekriva sve nedostatke. Mario se osjećao baš dobro dok je prošle nedjelje plesao slowfox. A sad kaže da će jedino pozitivno biti kad samba završi. Supruga Matea je njegova najveća podrška. Zaljubili su se u Africi. Ideja za gradnju bunara došla je spontano i cilj je 100 bunara svake godine. Večeras plešu za sve ljude kojima su pomogli.

"Prvo da pohvalim tebe i suprugu na plemenitom radu. Osjećaš glazbu, ono što sam pričala prošli put, večeras je totalno suprotno", rekla je Franka.

"Ja zapravo mislim da si ti jedan ziheraš i igraš dosta na sigurno da ne bi ispao smiješan. Gore si bio kontroliran, ali dolje je bilo svašta. Želim da te muzika još ponese", komentirao je Ciboci.

"Ja želim pohvaliti cijelu ovu emisiju i svim predivnim pričama. Imaš sreću što je Helena razbila", istaknula je Larisa.

"Nastup ti je uvijek siguran, samba malo manje. Imao si tamo na početku one kukiće, klimaj ih malo više", zaključio je Igor. Osvojili u 21 bod žirija.

 

U prošloj emisiji plesali su slowfox kojim su oduševili publiku i žiri te od žirija dobili 30 bodova. "Razoružao me sam nastup i ova koreografija naprosto leti preko podija – hvala Helena, ali apsolutno Mario i zbog tebe", poručio je Igor Barberić.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju