Prema Matteovu izboru, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna „Udruzi za autizam – Bjelovar“.

Pobjednik četvrte epizode najgledanijeg glazbeno zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' je Matteo Cetinski a emisija u kojoj nas je oduševio s transformacijom u Akija Rahimovskog, zajedno sa sjajnim nastupima preostalih sedmero natjecatelja, ostvarila je najbolji rezultat gledanosti ove sezone. Uz najgledaniju epizodu sezone bilo je tako ove nedjelje više od 755 tisuća gledatelja, a četvrta epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ostvarila je čak 43,1 posto udjela u gledanosti.*

Matteo je izveo prvi „mini koncert“ u showu i to Parnog valjka čime je osvojio žiri i kolege i zasluženo odnio svoju prvu pobjedu i to otpjevavši dvije pjesme popularnog benda. Početak je bio lagan uz pjesmu 'Jesen u meni' koju je pratila mistična scenografija, a Matteo se u potpunosti uživio u Akija Rahimovskog. Potom je u svojoj nevjerojatnoj transformaciji ubrzao tempo i digao žiri i publiku na noge pjesmom 'Lutka za bal'.


Da je Matteo sjajno odglumio Akija i kopirao njegove pokrete, držanje i način pjevanja prva je zamijetila Sandra Bagarić. „Kad si počeo pjevat, nema Mattea. Tonski si ga skinuo. Fenomenalno. Mrak!“, oduševljena je bila Sandra. Tomo in der Mühlen se nadovezao komentarom na fizičku transformaciju i pohvalio odlično doziranje svih segmenata transformacije. „Sviđa mi se kako si se smanjio, doslovno fizički si manji“, rekao je Tomo, a Matteo je zasluge u tom dijelu podijelio s trenerom Mariom Petrekovićem koji ga je za to pripremao. Gošća žirija, pjevačica Indira Levak, pozvala je Mattea na povratak glazbenoj sceni. „Glazbena scena vapi za Matteom i mislim da je krajnje vrijeme da se vratiš pjevačkim vodama!“, rekla je Indira i nasmijala Mattea. Prema Matteovom izboru, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna „Udruzi za autizam – Bjelovar“.

Tik do trona u ovoj epizodi bila je Žanamari Perčić koja je odlično odradila vokalno i koreografski vrlo zahtjevnu transformaciju u Nicole Scherzinger. Pjesmom 'Jai Ho', The Pusycat dolls unijela je dašak istoka na pozornicu. Njen nastup najviše je dojmio Indiru koja ga je pohvalila da je najbolji. „Ovo je definitivno šlag na kraju. Po meni ovo je najbolji nastup večeras“,, kratka i jasna bila je Indira. „Žanamari ti si tako lijepa žena Ja se ne mogu nadiviti toj ljepoti“, krenula je s pohvalama Sandra pa i nastavila: „To raditi s tijelom, tim trbušnim plesom i držati kontrolu glasa...ovo pjevački izgleda vrlo banalno i jednostavno, a dosta je zahtjevno.“


Ova epizoda je bila i u znaku Colonije, čija je pjevačica Indira, sjedila u žiriju dok se na pozornici odvijao dvoboj Colonije. Hana Hegedušić se odlučila na joker izvođačicu za pjesmu „Ti da bu di bu da“ Colonije, a drugu pjesmu popularne grupe 'Oduzimaš mi dah' izveo je Fil Tilen. Umjesto Hane, na pozornici se pojavila Maja Posavec i svojom izvedbom podigla Indiru, koja je sjedila u žiriju, na noge tijekom cijelog nastupa. Maja je odlično odradila joker transformaciju i zauzela treće mjesto te zaradila poziv Indire na njen koncert. „Ovo je ludnica! Invazija Colonije – kolonizacija!“, oduševljena je bila Indira nastupima. Njenu energiju na pozornicu donio je Fil Tilen bez problema sa štiklama na nogama i super zabavio publiku koju je pridobio do kraja emisije unatoč tome što je ocjenama završio na posljednjem mjestu. Na kraju nastupa Indira je imala i jednu molbu za Fil Tilena. „File, molim te tu haljinu ostavi meni jer sam ju izgubila!“, ljubazna je bila Indira i svojom molbom nasmijala Fila i publiku.


Filip Dizdar je uživao u svom zadatku transformacije za pjesmu 'Sexyback'. Svoje plesno umijeće prezentirao je na pozornici imitirajući mušku plesnu ikonu Justina Timberlakea, nimalo lak zadatak, što se vidjelo po količini uspuhanosti nakon nastupa. „Vidjelo se da si u ovom uživao i da ti leži, usprkos koreografiji koja nije bila jednostavna. Pjevanje je štimalo, bravo!“, komentirao je nastup Tomo. Vidno zagrijan za plesne elemente bio je Navojec koji se spustio na pozornicu kako bi naučio pokoji pokret.


Lana Jurčević se pojavila u plavokosom izdanju kao Andreja Šušnjara iz grupe Magazin. Prava 'Kemija' odvila se na pozornici nakon koje su se mnogi pitali je li to stvarno bila Lana. „Skinula si sve. Zračila si kao i ona. Vidim da su ti okice nekako onako zaokružene. Ma sva si slatka!“, komentirala je Sandra na što je Lana uzvratila: „Oduvik sam tila bit pivačica Magazina. Uspila sam!“


Damir Kedžo bio je u standardno dobrom raspoloženju i na pozornici izveo još jednu sjajnu transformaciju, ovaj put u Toma Jonesa. Odličnu vokalnu izvedbu pratila je i vjerodostojna maska koja mu je potpuno izmijenila lice. Zavodnički hit 'Sex bomb' učinio je svoje pa je Kedžo zaradio i par gaćica i to ni manje ni više nego od Tome in der Mülena i Gorana Navojca!


Ana Maras Harmander
s punim plućima otpjevala je Thompsona i pjesmu 'Vjetre s Dinare' na veselje publike koja je i nakon kraja tražila još. Osim vokalnog napora, Ana je uložila i jako puno u sam lik Thompsona što nije prošlo ne zamijećeno. „Fascinantno kako vi glumci, za razliku od naših pjevača, postavljate cijeli lik koristeći svaki atom svoga tijela. Bila si on, zaista!“, komentirala je Anin nastup Sandra.


Nove zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju. Fil Tilen će ponovno u štikle za transformaciju u Mineu, a Anu Maras Harmander čeka energična Pink. Damir Kedžo je odabrao Tinu Turner, ali se ipak neću upustiti u taj izazov te je odabrao jokera. Lana mora proći opsežnu transformaciju jer za tjedan dana se mora pojaviti kao Halid Bešlić, a Filipa Dizdara je dopala legendarna grupa The Beatles. Hanu Hegedušić gledatelji će moći vidjeti u ćelavom izdanju Pitbulla, a Žanamari se oduševila svojim zadatkom transformacije u Fergie. Pobjednik ove emisije, Matteo Cetinski ponovno mijenja spol te će na pozornicu u idućoj emisiji nastupiti kao Jelena Rozga.

*Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 16.10.2016.
Ciljna skupina: 4+
 

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju