Marco i Paula u šestoj su emisiji plesali bacchatu.

Zvijezda koja je napokon uspjela kanalizirati svoje emocije, a prošle je emisije na plesni podij ugostio svoju nonu Ritu. S porukama podrške i komentarima jako su zadovoljni, a ima i pitanja na koja su Marco i Paula odgovorili na društvenim mrežama. Dobili su ples koji je strastveno prisan, moraju biti romantični, senzualni. 

 

"Ovaj broj je bio zapravo super otplesan. Ovo što smo vidjeli u prilogu, senzualnost, bilo je, ali želim još!", poručio im je Igor.

"Moram se malo progurati prije reda. U bacchati postoje samo četiri koraka, partneri moraju biti što intimniji, meni je to malo nedostajalo. Kao da sam gledao brata i sestru. Ono što mi se svidjelo je da ste zajedno odrađivali sve pokrete i vidi se da niste ovaj tjedan propustili nijedan trening", istaknuo je Marko.

"Marco ovo je bio ples totalno izvan tvog karaktera i bilo mi je drago vidjeti kako je taj karakter htio izaći van. Ti si kao jedan kameleon koji se prilagodi svakom plesu. Ja volim i ovog mirnog i suzdržanijeg Marca. Bravo!", poručila je Franka.

"Meni je bilo super, važna je sredina, zlatna i mi mislimo da je bilo dobro", zaključila je Larisa. Od žirija i publike dobili su 41 bod.

 

Prošle nedjelje Marcova nona Rita ukrala je show na pozornici. Za veseli quickstep osvojili su 32 boda žirija. "Mene je ovo totalno dirnulo i bio mi je totalni flashback. Super mi je ovo bilo, dirljivo, romantično, jedan autentični quickstep. Sigurna sam da ste sada popularizirali ples među starijom populacijom", istaknula je Larisa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju