Marco i Paula u petoj su emisiji plesali quickstep.

On voli izlaziti iz okvira, a večeras je plesao s najdražom osobom na svijetu. Marco i Paula i njegova nona Rita udružili su snage. Marco želi da se njegova nona vrati u mladost i da uživa. U obitelji imaju takvu energiju i osjećaj za glazbu.  

"Dovesti nonu da pleše s vama može biti jako dobar trik da preuzme taj šarm. Ti si ovaj quickstep jako dobro plesao. Ovo je prvi put da si plesao standard i dobro ti stoji. Tvoja plesnost dođe više do izražaja zbog te forme", komentirao je Igor.

"Mene je ovo totalno dirnulo i bio mi je totalni flashback. Super mi je ovo bilo, dirljivo, romantično, jedan autientični quickstep. Sigurna sam da ste sada popularizirali ples među starijom populacijom", istaknula je Larisa.

"Tebi je stvarno standard legao, ti si bio kao doma, svoj na svome, konstantan u držanju. Sigurna sam da ni Marko neće naći zamjerke", poručila je Franka. 

"Što se tiče plesa konačno si kanalizirao svu tu svoju energiju i čini ti to dobro. Popravio si držanje, facijalnu ekspersiju, ali ono što mi se manje sviđalo je kao da ti je nedostajao još jedan dva dana treninga. Ali definitivno ja bih rekao da je ovo tvoj najkorektniji ples dosad", opisao je Marko. Osvojili su 32 boda žirija.

 

Flashdance bio je njihov izbor filma za prošlu emisiju u kojoj su plesali jive. "Ja uvijek očekujem jako dobar nastup od tebe i ti uvijek to dostaviš. Ali što bih volio vidjeti je da stvarno budeš po toj tehnici i da sve to spojeno bude baš flashdance", istaknuo je tada Igor. Za ovu filmsku izvedbu od žirija su dobili 27 bodova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju