Marco i Paula odabrali su jive za ples iskupljenja.

Slijedi nam par koji je sambu pojeo za doručak i tako razbio njenu kletvu. Prošli tjedan bili su u eliminacijama i Marco ne bi to ponovio jer mu je želja da pleše što duže. Na treninzima im se pridružila Franka koja misli da Marco može biti inspiracija svima. 

"Šapnuo si mi da ti je vaš paso doble bio najdraži ples, ja ti mogu reći da je meni ovo uz taj ples meni jedan od najkompletnijih. Jako dobro si to izbalansirao", poručila je Franka.

"Vi ste par koji drži taj svoj nivo od početka. Meni je zanimljiva ta tvoja radost koja me svaki put uvuče. Nevjerojatno je koliko ti zračiš dok plešeš, mislim da ples treba pobuditi to u ljudima", istaknula je Larisa.

"Jedina mala, mala zamjerka je da ona koljena koja su bila otvorena, sad su bolja, ali još malo im nedostaje. Ostalo - checked", poručio je Marko.

"Ovo je toliko kompletan nastup, svaki trenutak je bio kompletan nastup", zaključio je Igor.

Od žirija su osvojili 39 bodova.

 

Prisjetimo se, prošle nedjelje Marco i Paula izveli su sambu te od žirija osvojili 38 bodova. "Super mi je kako si ti predan i pažljiv, kako upijaš sve što ti ona kaže. Zato si u tome dobar i zato to dobro radiš", istaknula je Larisa. Patrik Seretin pridružio im se u drugom plesu u kojemu su izveli cha cha cha te osvojili 38 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju