Marco i Paula u osmoj su emisiji plesali rumbu.

U ovoj zvijezdi budi se neka nova energija. Oni su stelarni Marco i Paula.  

"Bilo je jako dobro otplesano, a malo me kopkalo, te sve blizine su bile dobre i onda kao da toga nije bilo u plesu kad ste bili odvojeni. Ali jako dobro"

"Braco i seka dobra večer. Ne znam kako da se izrazim. Što je ovo bilo točno? Nisi imao pretjeranu facijalnu ekspresiju, bio si kontroliran, otplesao si rumbu u karakteru rumbe, stopala su bila kontrolirana, kukovi su bili fluidni, ruke bi trebao malo poraditi. No, ja bih ti dao savjet da izbiješ te svoje uobičajene glumačke pozicije facijalne ekspresije, danas si zakoračio jednom nogom, ali ja te želim gurnuti dalje da vidimo Marca kojega nikad nismo vidjeli na društvenim mrežama", opisao je Marko.

"Vidim da slušate komentare, usvajate i primjenjujete, trudite se i ja to svakako želim nagraditi", istaknula je Larisa.

"Ja sam pod dojmom onog dijela kad se ti digneš. Bilo je super od samog starta kad ste krenuli. Napoj je bio tu, strast je bila tu, sve mi se jako svidjelo. Da ne duljim Ciboci je za sve nas održao govor večeras", zaključila je Franka. Od žirija su osvojili 37 bodova. 

Tango su plesali prošle nedjelje. "Ta energija koju imaš je upravo ono što je donijelo ovaj nastup. Jednostavno prepoznajem tebe u ovom plesu, mislim da će moja ocjena pričati za mene. Ok, dogodila se greškica, vi ste nastavili dalje kao da se ništa nije dogodilo", poručila je Franka, a od žirija su osvojili 35 bodova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju