Marco i Paula u sedmoj su emisiji plesali tango.

Što bude bit će moto je našeg sljedećeg para. Marco i Paula jako se vesele Pedru i njegovom izazovu koji im je odabrao tango. Plesat će uz pjesmu "Insomnia", a ovaj par potpuno se složio da je to pravi opis njihovog plesnog puta. 

"Jako često kad su ti podražaji oko nas ljudi mogu reći lako tako, ali kompletno ste parirali i izdigli se. Bili ste stelarni. Što vidim da se budi kod tebe je ta jedna cirkulirana energija i to želim pohvaliti", istaknuo je Igor.

"Ta energija koju imaš je upravo ono što je donijelo ovaj nastup. Jednostavno prepoznajem tebe u ovom plesu, mislim da će moja ocjena pričati za mene. Ok, dogodila se greškica, vi ste nastavili dalje kao da se ništa nije dogodilo", poručila je Franka.

"Meni je bilo suviše živčano za tango, ali se poboljšavaš i kontroliraš svoju energiju. Držanje je bilo kontrolirano i konstantno do samog kraja i svaka ti čast na tome", istaknuo je Marko.

Osvojili su 35 bodova žirija.

 

Prošle nedjelje Marco i Paula donijeli su nam na plesni podij novi stil – bacchatu. "Marco ovo je bio ples totalno izvan tvog karaktera i bilo mi je drago vidjeti kako je taj karakter htio izaći van. Ti si kao jedan kameleon koji se prilagodi svakom plesu. Ja volim i ovog mirnog i suzdržanijeg Marca. Bravo!", poručila je Franka. Od žirija i publike dobili su 41 bod.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju