Marco i Paula u drugoj emisiji uživo plesali su paso doble.

On pršti po cijelom studiju kao da sutra ne postoji. Marcu je nezaboravna godina 2019. jer je tad sebe ogolio svijetu.  

"Toliko je divno vidjeti nekoga tko je tako beskompromisno svoj kao što si ti. Vidi se da si emotivno bio totalno unutra od kostima do scenografije. Bilo je jako, jako puno energije u ovom nastupu, možda na momente i previše, ali ti ćeš to naučiti obuzdati", poručila je Franka.

"Ja bih ti samo malo savjetovao malo samo da core snage. Toliko si dobar, super plešeš, samo neka bude još jače i stabilnije", istaknuo je Igor.

"U plesu samo jedan savjet - rebra treba stisnuti, snaga je u centru tijela. Imaš sve iskoristi taj centar", poručila je Larisa.

"A moj behute! Prvo idu pohvale, facijalna ekspresija je ovog puta bila puno bolja. Ti si jedna goruća energija koja nije oblikovana, a treba biti. Kad imaš tu snagu trebaš je znati ukalupiti u centar tijela. Falilo je tenzije, izgledalo je jako živčano, moćno s jedne strane", zaključio je Marko. Osvojili su 31 bod žirija.

Marco i Paula žele da publika u njima nađe razlog za nasmijati se, plakati pa i glasati. U prvoj emisiji uživo plesali su cha cha cha. „Toliko si ozaren dok plešeš i mislim da si jako dobro izveo. Od početka do kraja si bio totalno unutra. Paula te vodi savršeno“, poručila im je Larisa Lipovac Navojec. Osvojili su 28 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju