Rita Sinanović, sedmogodišnja steperica, pripremila nam je pravu poslasticu za početak Supertalenta.

Prva koja je pokazala svoj talent i oduševila nastupom bila je Rita Sinanović. Stepom se bavi dvije godine, a počela je tako što joj je majka na internetu pokazala video stepanja. To joj se jako svidjelo pa se počela i baviti ovom vrstom plesa. 


 

Rita je izvela je nastup u kojem je glumila kockicu šećera, a sve je u potpunosti rastopila. ''Ja sam iznenađen ugodno. Lijepo si se pripremila i zaista si kao profesionalka. Mogu samo reći da ja inače trebam izbjegavati šećer, ali ti si bila odlična!'', komentirao je Davor Bilman koji inače ne daje ovakve osvrte.

''Rita pa ti si mala senzacija! Ti imaš ove scenske pokrete kao da si već sto puta nastupala na televiziju u nekom showu'', rekla joj je Maja Šuput. Ova djevojčica također je zadovoljna svojim nastupom, a kako i ne bi kada su komentari žirija bili odlični. 

Hoće li i naši drugi kandidati biti jednako slatki ili će nas neki ipak naljutiti ne propustite doznati u nastavku emisije.

Do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju