Veselo otvaranje devete epizode pripremili su Matko Knešaurek i Uršula Divošević u liku Katy Perry.

Ovaj je dvojac izveo pjesmu ''Roar'', a žiri se složio kako su bili jedan od najsimpatičnijih parova.

''Uršula te malo pojela pjevački, a i naravno svojom ljepotom i gracioznošću, a glumački je bila fenomenalna'', istaknula je Nives Celzijus.


To i ne čudi obzirom na to da se Uršula počela baviti pjevanjem još sa dvije i pol godine. Tada je krenula na zbor, a rekla je kako se pronalazi u tome. ''Uršula je definitivno rođena zvijezda'', pohvalio ju je Saša Lozar.

Otkrila nam je kako joj je s Matkom bilo odlično raditi. ''Trebala sam samo proučiti tekst, jer sam otprije znala pjesmu ''Roar''. S Matkom mi je super raditi. Više smo se vokalno pripremali nego glumački. U spotu nije bilo koreografije pa smo glumački odradili neke pokrete i izraze lica'', ispričala je.

Samo riječi hvale ima Matko za ovu djevojčicu. ''Uršula ima jako lijepu perspektivu, ako će puno raditi na sebi. Bilo mi je drago što sam dobio ovaj zadatak jer je vrlo profesionalna i lako je raditi s njom''.

Ova učenica petog razreda osnovne škole do sada je imala puno nastupa, primjerice u Lisinskom i u nekim drugim kazalištima, a išla je i na natjecanja.

Međutim, nastup u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' definitivno bi izdvojila. ''Ovaj je nastup drugačiji jer se emitira na televiziji i drugačije je organizirano'' istaknula je.

Uršula kaže kako voli pratiti ovaj show, a najviše ju se dojmio nastup Ivana Šarića i Dušana Bućana iz druge sezone kojeg se moramo prisjetiti!

Ovdje ste dali svoj glas tko vam je iz ovog dueta slađi, a anekta je i dalje dostupna i stanje se vrlo brzo može promijeniti!

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju