Ona je vrckasta, draga i simpatična, ali za kandidate je uvijek tu. Maja Šuput u Supertalent je donijela pravo osvježenje.

Peta po redu emisija Supertalenta donosi pregršt zabave te nove, sjajne talente. Vidjet ćemo zanimljive akrobate koji upozoravaju ''ovo ne radite kod kuće!'', atraktivne cirkuske točke, plesače s raznim plesnim stilovima, kao i inspirativne glazbenike i pjevače. 

Natjecatelj Matej Presnac, koji strastveno svira tamburicu već jedanaest godina, s dvojicom prijatelja pokazat će svoje glazbeno umijeće, a prije nego li mu žiri uputi komentar na nastup, Matej će zamoliti Maju Šuput da se popne na pozornici i zapjeva s njima. 

Svakako inspirativan nastup osigurat će i glazbeni sastav Deaf band Dlan kojega čini sedmeročlana skupina glazbenika koji sviraju i pjevaju na dva jezika - glasovnom i znakovnom. Samo dvoje od njih su čujeće osobe, dok ostali osjećaju glazbu – vibracijama. ''Prepustimo se osjećajima i to je to. Osjećamo glazbu.'', kažu te dodaju kako je njihova misija zabaviti i educirati publiku. 

Gledatelje će pokušati zabaviti i Anđelko Kečkeš, koji dolazi iz Osijeka, a predstavit će se talentom pričanja šala i viceva. ''Ljudima treba vratiti osmijehe na lice!'' tvrdi Anđelko koji obožava zabavljati ljude na vjenčanjima i drugim okupljanjima. 

Zabavnu petu epizodu Supertalenta ne propustite ni ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!  Do tada se prisjetite najluđeg ulaska na pozornicu Supertalenta!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju