Maja i Marko plesali su jazz.

Prošle nedjelje bili su na visokom drugom mjestu bodovne ljestvice. Majina dugogodišnja ljubav je sport kojim se počela baviti s 8 godina kad je krenula na sportsku gimnastiku. Znala je od osnovne škole da će završiti Kineziološki fakultet. Tu ljubav prenijela je na sina. 

"Majo nezaustavljiva si. Nametnula si se od prve epizode kao netko tko cilja visoko i fantastična si u svemu što radiš. Onaj stav koji imaš kad silaziš niz stepenice zadrži ga do samog kraja", istaknula je Franka.

"Ovaj ples se pleše individualno i onda stvari izlaze van. Ja bih htjela vidjeti onaj stav koji imaš u životu da ga vidim u tvojim očima i kad se spoji to tijelo i oči to će biti to", poručila je Larisa.

"Svaki pokreti koji napraviš gornjim dijelom tijela on mora biti s nekom emotivnom porukom, a u tom dijelu si malo slabija. To moraš poraditi za sljedeći puta, a što se tiče sinkroniziranosti tu ste pravi par", istaknuo je Marko. Osvojili su 27 bodova žirija.

 

Prisjetimo se, u prošloj emisiji Maja i Marko oduševili su žiri i publiku uz cha cha cha. "Savjetovao bih ti da dodaš te udarce u gornjem dijelu tijela. I sve glumačko što imaš samo da pojačaš", dodao je Igor Barberić. Osvojili su 29 bodova žirija.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju