U šestoj emisiji Maja i Marko plesali su slowfox.

Publika im je izabrala slowfox. Marko nikako nije želio sambu, tako da je ovo pun pogodak jer mu je najdraži standardni ples. Tajna tog plesa je da bue plovan. "Budi moja voda" pjesma je koja Marka vraća u period kad je otkrivao glazbu. Silno želi pjevati, ali ne ide mu baš toliko dobro kao ples. 

 

"Majo prvo ti moram čestitati na lijepoj teatralnosti i mentoru na odličnoj koreografiji. Kad si u otvorenom držanju onda glatko ideš, kad si u zatvorenom držanju onda to malo izostaje. Ali otvoreno držanje i podrške su bile fantastične", istaknuo je Marko.

"Mi toliko zapravo navijamo za sve i pokušavamo vam dati savjete koji bi vam koristili. Vi ste super uvijek, ali nekad kao da uđete u tu rutinu, a imate sve, i ja bih htjela još jače vidjeti tu interpretaciju", poručila je Larisa.

"Meni je drago da smo vidjeli ovako nježnu tvoju stranu, a opet jaku. Meni je ovo jedna od tvojih bojih izvedbi", poručila je Franka. Dobili su 38 bodova žirija i publike.

U prošloj emisiji gošća im je bila Viktorija Đonlić Rađa uz koju su izveli paso doble i za njega od žirija osvojili 28 bodova. "Priznajem da sam se jako bojala ovog trija večeras. Parirala si joj jako dobro, tehnički si neke stvari bolje izvela od Viktorije. Bilo je dovoljno drame, izražaja, moraš pojačavati, moraš jače, ali meni je bio dojmljiv", komentirala je nakon nastupa Franka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju