Maja, Marko i Viktorija plesali su paso doble.

Veliko uzbuđenje vladalo je cijeli tjedan. Maja, Marko i Viktorija zapalili su plesni podij. Plan za večeras je bio predstaviti Maju u svjetlu u kojem je još nitko nije vidio. 

"Priznajem da sam se jako bojala ovog trija večeras. Parirala si joj jako dobro, tehnički si neke stvari bolje izvela od Viktorije. Bilo je dovoljno drame, izražaja, moraš pojačavati, moraš jače, ali meni je bio dojmljiv", komentirala je nakon nastupa Franka.

"Sve si odradila, ali po meni u krivoj ulozi. Pozitivno je to što sve što si otplesala bilo je čvrsto i stabilno", istaknuo je Marko.

"Čvrsto i stabilno je potrebno za paso doble. Meni je bilo moćno, snažno, bilo je super. Jedna samo mala digresija kad radiš okrete glava ostaje do zadnjeg trenutka da ti se ne gubi fokus. Sve ostalo je super", poručila je Larisa.

"Dobro je parirala, ali ja još uvijek mislim da showgirl može još jače izaći. Najbolje mi je bilo kad ti i Viktorija plešete zajedno", zaključio je Igor. Osvojili su 28 bodova žirija.

 

Prisjetimo se, prošle nedjelje Maja i Marko izveli su quickstep na temu filma Kako izdresirati zmaja. Od žirija su osvojili 29 bodova. "Divno je gledati vas kako se slažete. Vidi se da si sportašica i naučiš vjerno te korake. Ovo je show i potrebno nam je i da uživaš u svemu ovome, a večeras si to imala", istaknula je tada Franka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju