Pianist i zaljubljenik u glazbu Mario Guberina svojim je nastupom ugodno iznenadio žiri!

''Prošli pita bio je u pitanju Rumunjski miks, a ovoga puta ostajemo u granicama Hrvatske, preciznije u Dalmaciji'', tako je Mario Guberina opisao svoju polufinalnu točku.

Ovaj natjecatelj dolazi iz Šibenika i školovani je pianist. Na pozornici Supertalenta izveo je pjesme ''Stine'' i ''Teško mi je putovati'' u čast preminulom Oliveru Dragojeviću.

''Dolazim iz tog podneblja i naviknut sam na Olivera. Od malena sam ga slušao što u auto, što na radiju. Taj mediteranski zvuk naprosto mi je u uhu i mislim da mi je to bliskije od nekog dugog žanra'', pojašnjava.

Kaže kako se za polufinalni nastup nije pretjerano dugo pripremao. ''Pripremao sam se koliko su mi obveze dopustile. Uz glazbu studiram kroatologiju'', rekao je Mario. Priznaje kako nije u potpunosti bio zadovoljan svojim audicijskim nastupom. Prisjetimo ga se…

Međutim, njegova se polufinalna izvedba svidjela žirijuMaja je najprije pohvalila njegov novi izgled. ''Ti toliko dobro u faci izgledaš ti si potpuno nova osoba! Izgledaš fenomenalno! Što se tiče svirke, prošli put si više išao na show, ovaj put više na tehniku. Ja mislim da ćeš večeras biti vrlo rubno ako ne bude finale, napravio si jako dobar posao!''
 

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju