Peta epizoda Supertalenta donosi nove, uzbudljive nastupe koji će oduševiti gledatelje. Vidjet ćemo iznimne talente i brojne atraktivne nastupe naših susjeda.

Ove nedjelje gledatelji će tako imati priliku vidjeti kako to izgleda mađarski, a kako talijanski cirkus. Jump Rope, akrobatska skupina iz Mađarske, koju čine dvije sestre Adrien i Kata zajedno s još tri djevojke, preskakanje užeta pretvorile su u uspješnu profesionalnu karijeru.

Sestre Adrien i Kata Benhegy počele su preskakati uže prije 26 godina, a nakon 15 godina raznoraznih natjecanja na kojima su nastupale, pozvane su na audiciju za Cirque de Soleil te su, zahvaljujući tome, putovale svijetom s cirkusom. Za svoje nastupe same osmišljavaju koreografiju, izrađuju kostime i skladaju glazbu. 

Dašak talijanskog cirkusa prezentirat će Clorinda Varricchio koja se doselila u Hrvatsku kako bi upoznala zemlju svojih predaka. Clorinda također dolazi iz cirkusa u kojemu je upoznala i svoga supruga, a na Supertalentu će se predstaviti hupanjem.

Prošlu se nedjelju Paula Ribić predstavila upravo hula hupom. Prisjetimo se njenog nastupa!

Osim atraktivnih cirkuskih točaka gledatelje Supertalenta očekuju i nastupi koji će ih ostaviti bez teksta, nastupi koji će ih rasplakati, ali i oni koji će ih beskrajno zabaviti. Ne propustite Supertalent u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju