Jack Black i James Marsden u „bromansi“

Nekima su godišnjice mature mučne, mnogi ih preskaču, a oni koji se odazivaju uglavnom imaju jedan od dva razloga: ili se stvarno žele zabaviti sa starim školskim kolegama ili se svima žele pohvaliti svojim uspjehom.



Dan Landsman (Jack Black) voditelj je odbora za organiziranje okupljanja bivših maturanata. Budući da nikad nije bio popularan među svojim vršnjacima, on se umjesto svojim, želi pohvaliti uspjehom bivšeg kolege Olivera Lawlessa (James Marsden) koji je postao lice jedne nacionalne kampanje.



Impresioniran Oliverovim uspjehom, želi ga pod svaku cijenu dovesti na okupljanje povodom 20. godišnjice. Očekuje da će, ako u tome uspije, zadiviti sve prisutne. S tim ciljem putuje od Pittsburga do LA-a gdje ga pronalazi i provodi lude noći. Dan postaje opsjednut popularnim kolegom ni ne sluteći u što se zapliće.

Ovaj film je pravi primjer mišljenje da su godišnjice mature događaji gdje se samo pojedinci ističu, ali pritom ne izostaje zabava.

Film "Luda noć" ne propustite pogledati ovog četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju