Tri generacije muške obitelji Fazlinović žive u jednom stanu: luckasti djed udovac, zbunjeni sin glazbenik i pametni unuk student.

Redatelj: Elmir Jukić (Ram za sliku moje domovine)
Scenarist: Feđa Isović
Glazba: Dino Šukalo, Dino Šaran

Propuštene epizode možete besplatno pogledati na novatv.hr.

Izet, Faruk i Damir, tri su generacije obitelji Fazlinović. Svaki od njih sa specifičnim generacijskim problemima koji se, s obzirom da žive u istom stanu, isprepliću. 'Ženska ruka' u njihovim životima je prostodušna kućna pomoćnica Šefika. Njih četvero čine dramaturšku okosnicu priče u kojoj svatko, originalnošću svoga karaktera, doprinosi zapletima i komičnim situacijama.

Faruk (Izetov sin, a Damirov otac) je glazbeni producent i vlasnik privatnog studija "Akord". Studio ima dva zaposlenika; tajnicu Ivanu i tonca Dina. Njih dvoje (Ivana i Dino) su više od običnih zaposlenika. Oni su gotovo kao dio obitelji sa svojim veoma preciznim dramaturškim zadacima u odnosu na obiteljske probleme obitelji Fazlinović, ali jednako tako oni se pojavljuju i kao nosioci zasebnih priča koje su vezane za njihov privatni i profesionalni život.

U neposrednoj blizini studija je kafić. To je mjesto okupljanja svih likova. Kafić, naravno, ima vlasnike (Marija i Stjepan) i osoblje (Selma). Ni oni nisu tek usputni karakteri već, nerijetko, nositelji čitavih zasebnih priča koje, u pravilu, imaju svoju refleksiju na Fazlinovićeve ili događaje u studiju «Akord».

U svakoj epizodi pojavljuje se i čitav niz epizodnih likova, nerijetko su to poznate javne ličnosti u cameo ulogama.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju