"Jedan od najljepših nastupa otkad sam ja ovdje“ - komentirao je Janko Lucijinu izvedbu!

Lucija Šarčević ostavila je sve bez teksta pjesmom „Voljelo se dvoje mladih“, emotivna izvedba ove mlade djevojke iz Rame posebno je ganula Maju Šuput koja nije mogla suspregnuti suze.

Bez teksta sam, mislim stvarno takav prekrasan glas i imaš neku finoću koja se ne da naučiti. Jedan od najljepših nastupa otkad sam ja ovdje“ – komentirao je Janko Lucijinu izvedbu. Pogledajte nastup i uvjerite se sami.

„Za nastup se nisam previše pripremala jer sam audicijsku pjesmu izvodila mnogo puta ranije u javnosti. Što se tiče samog nastupa, nisam imala velika očekivanja. Željela sam se samo lijepo provesti, upoznati nove ljude i iskusiti pozornicu pred svjetlima reflektora“ – otkrila nam je Lucija.

Ova talentirana djevojka svira klavir, gitaru i ukulele, a pjeva i u vokalnoj skupini na vjenčanjima već 3 godine. Kaže kako joj klavir budi veće emocije, a gitara joj je više za društvo. Ukulele je dobila na poklon i naučila svirati za 15 minuta, a izrazila je želju da bi još htjela naučiti svirati flautu i tamburicu.

„Svojim nastupom sam dosta zadovoljna. Naravno, uvijek postoji osjećaj nesigurnosti i uzbuđenja što na nastup može djelovati i ne baš najbolje. Nitko nije savršen, a na greškama se uvijek uči“ – komentirala je Lucija nakon nastupa na Supertalentu.

Otkrila nam je i svog najvećeg glazbenog uzora: „Smatram da su glazbeni uzori preduvjet za napredovanje i nadogradnju vlastitih talenata. Za mene je jedan takav uzor hrvatski glazbeni velikan, Oliver Dragojević. Njegove pjesme, njegovi uhu mili tonovi i tekstovi snažnog i upečatljivog značenja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. On je za mene pojam novog, modernog, hrvatskog virtuoza, koji će unatoč svojoj fizičkoj neprisutnosti nastavljati dirati srca mnogih ljudi“.

Propuštenu emisiju "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju