Plesni, ali i ljubavni partneri Emil i Matea otkrili su da je recept za uspjeh rada u paru, osim povjerenja i strpljenje.

Emil i Matea svojim nastupom uspjeli su prenijeti neviđenu energiju. Toliko su sve oduševili da im se cijeli studio, kao i svi članovi žirija dignuli na noge. 


 

Emil i Matea nastupili su kombinacijom plesa, podrški i akrobacija. Matea se plesom bavi od malih nogu, a Emil 15ak godina. Oko pet godina plešu zajedno. 

''Prije mog komentara, volio bih reći kako ja nisam poznat kao neki dizatelj, a vama sam se ustao i pljeskao tako da vam i to nešto govori. Rekao bih da je ovo bila najplesnija akrobacija koju sam ja vidio. Nemam što za prigovoriti'', poručio im je inače vrlo strog Davor Bilman. 

Maja Šuput rekla je: ''Toliko ste unutra zajedno, tolika kombinacija povjerenja, strasti i ljubavi. To se sve vidjelo iz vaših pokreta. Ja ne znam uopće kako opisati ovo. Ja ću vam sada najiskrenije reći, ne znam je li uopće smijem to reći, ali ovo je meni najbolja točka od svih točaka. Klanjam vam se, apsolutno fantastično!'' 

Kako možete i pretpostaviti ovaj par osvojio je ''DA'' od sva četiri člana žirija.

Kakvi nas nastupi očekuju nakon ovoga ne propustite doznati do kraja emisije. Do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju