Andrea i Ivana šokirane zbog vlasi kose koju je žiri pronašao u njihovom jelu!

Pobjednici Testa kreativnosti su Lana i Leon. Iako je njihova 'Prepelica na francuski način' dobila sve pohvale, članovi žirija su zaključili da je glavnu riječ u izradi jela imala Lana, a Leon je bio prisutan samo 'duhom'. Kada je došlo vrijeme za odabir najboljih jela Testa kreativnosti Andrej je prozvao: “Lana i Leonov duh“, aludirajući kako glumac nije zaslužan za ovo odlično ostvarenje na tanjuru. Leon se osvrnuo na Andrejevo mišljenje te rekao kako je chefov stav zapravo prilično bezobrazan. Pobjedu Lane i Leona zasjenio je i komentar Radovana: “Uz napomenu da smo ovog puta sudili samo o jelu vi ste pobijedili. Da smo sudili timskom radu ne bi bili pobjednici, jer je jedan radio sve, a drugi ne!


Drugi finalisti su bili Baby Dooks i Ksenija koja se razočarala što njezina prepelica ipak nije pobijedila. „To je kao ono da si bio u Rimu i nisi vidio papu!“, žalosno je rekla Ksenija koja je bila uvjerena kako je njezina i Davidova 'Zalutala prepelica' najbolja. Iako nisu pobijedili Ksenija Erker i Baby Dooks su dobili pohvale za dobro ispečenu prepelicu i timski rad, a njihovo jelo je drugo najbolje jelo toga dana.


Andrea i Ivana najviše su se razočarale u ovome Testu kreativnosti. Nakon što je chef Andrej pronašao vlas kose i aludirao da je Andreina, ova kandidatkinja je odlučila tome stati na kraj. Ošro se obračunala sa svima koji smatraju da je ta dlaka pala s njezine glave te rekla kako ona uvijek veže kosu u rep i da je nađena dlaka u njihovom jelu bila mala, crna i kovrčava. Ana Grgić je njihovo jelo odbila probati, ali im je dala i malu pohvalu koja se ticala vađenja kosti iz prepelice: “Moram vas pohvaliti zbog tehnike, ali ubuduće vežite kosu u rep!“ Kako bi razriješili situaciju s dlakom žiri je rekao Andrei i Ivani kako je moguće da je u rikoli bila ta vlas, ali da su svejedno one krive, jer to bi onda značilo da nisu dobro oprale salatu.


Ivana je bila šokirana nakon što je vidjela što im se dogodilo:“Katastrofa, a što ćeš.“ Andrea je također teško prihvatila činjenicu da su ona i Ivana krive za situaciju, jer je uvjerena kako to nije njihova kosa. „Ajmo pod točkama, točka jedan: Ja sam Andrea Andrassy i naučila sam od malena da uvijek vežem rep prije kuhanja! Točka broj dva: Ja sam Andrea Andrassy i iako sam prirodna plavuša, farbam korijen u tamno smeđe te imam dugačku plavu kosu. Dlaka koja je nađena na našem tanjuru je kratka, crna i malo kovrčava!“ Unatoč Andreinom opravdavanju ni preostali dvojac iz žirija nije za ovo imao razumijevanja „Cure, ja vam imam užasan problem s dlakama“, izjavila je Ana te ipak odbila probati Andreinu i Ivaninu prepelicu.


Dvojac koji je i odabrao prepelice, Hrvoje i Igor, radio je jelo naziva 'Pre- prepelica', no unatoč solidnim komentarima chefu Andreju se nije svidjela njihova kombinacija priloga od mladog špinata i cikle.


Ovotjedan Test kreativnosti donio nam je mnoga saznanja o prepelicama, a Ana je rekla kako su one male, ali im je meso bogato aromama te podsjeća na divljač. Pripremaju se s blagim okusima, brzo se peku te su prije bile zastupljene na francuskim gozbama. Još jedna gozba za žiri od strane preostalih osmero kandidata je iza njih, a ispred još jedan Stres test i brojna nova šokantna iznenađenja koja će otkriti sljedeća epizoda Celebrity MasterChefa!

Celebrity MasterChef gledajte od nedjelje do utorka u 22:35h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju