U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema rižoto od patišona.

Mnogi zasigurno ne znaju što je to patišon. Patišon je vrsta tikvice drugačijeg oblika - izgleda kao lijepa zdjelica. Meso ove tikvice je vrlo nježno i delikatno, a kora je znatno tvrđa od one običnih tikvica.

Sanja je patišone pomiješala s piiletinom i napravila - rižoto. Rižoto od patišona i piletine je vrlo ukusno jelo koje možete pripremiti brzo i jednostavno.

Ako ga odlučite isprobati, svakako pogledajte sastojke:

 

Pogledajte video i naučite kako pripremiti ovaj ukusan rižoto od patišona i piletine:

 

 

Hoćete li isprobati ovaj recept?

glasova:

Više fotografija pripreme rižota pogledajte ovdje:

 

 

Nove Sanjine recepte ne propustite od ponedjeljka do petka u rubrici 'Kuhanje je IN'. IN magazin pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju