Ne propustite nove zanimljive recepte!

Kako se zasladiti, što skuhati za ručak ili za nekoga posebnog u našem životu – kuhanje je svugdje oko nas i zaista je IN. Nove recepte Sanje Doležal i chefa Ante Udovičića u rubrici Kuhanje je IN, možete ponovno gledati od danas. Najave finih kulinarskih kreacija pratite i svaki dan ujutro na društvenim mrežama, a popodne poslije emisije, na društvenim mrežama bit će dostupan i jednominutni video pripreme recepta.

Nova sezona donosi i novosti vezane za kuhinju, a neće manjkati ni gostiju koji će obogatiti jelovnik svojim dodatnim idejama. ''Jako se veselim novoj sezoni rubrike 'Kuhanje je IN'. Imamo novosti, a to je da smo promijenili kuhinju i ušli smo u veći prostor. Ondje ću moći ugostiti puno više svojih dragih prijatelja i kuhara. U novoj sezoni očekuje nas puno kuhanja, smijeha, veselja i ponajviše novih recepata ukusnih jela'', rekla je Sanja.

U novoj sezoni, između ostalog, moći ćete gledati kako kuhaju Paula Jusić i Katarina Baban. Gosti će u novoj kuhinji kuhati srijedom.

Ne propustite nove zanimljive recepte Sanje Doležal od ponedjeljka do četvrtka, a petkom u IN magazinu Nove TV gledajte kulinarske čarolije vrhunskog hrvatskog chefa Ante Udovičića.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju