Ljetni dani iziskuju i ljetnu spizu - kuhar Ante poigrao se okusima i napravio ukusnu salatu

Staviti hobotnicu u kipuću vodu. Dodati papar u zrnu, lovorov list i ploške svježeg limuna.
Sve promiješati i ostaviti da se kuha 45 minuta. Narezati salatni svježi krastavac i ljubičasti luk na ploške i staviti u zdjelu zajedno s maslinama. Kad se hobotnica skuha narezati ju također na ploške i dodati ju u zdjelu.

Ostatak recepta možete pročitati u nastavku ili jednostavno pogledajte u videu.

 

Jagode narezati na četvrtine, maline na pola, a ribizl istrgnuti sa stabljike. Salatu posolite, poparite te dodajte maslinovo ulje i sok od cijeđenog limuna.

 

Rubriku 'Kuhanje je IN' pratite od ponedjeljka do petka u emisiji IN magazin. Što su sve naši kuhari pripremali ovaj tjedan pogledajte na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju