Sočno meso i zanimljive tagliatelle savršena su kombinacija

Kako pripremiti ukusan brzinski obrok pogledajte u videu:



Crne tagliatelle ukusna je vrsta tjestenine, a zbog svoje je boje atraktivnog i interesantnog izgleda.
Obojane su sipinim crnilom ili aktivnim ugljenom. Tjesteninu staviti kuhati u slanu vodu.

 

Dok se tagliatelle kuhaju, u woku ili tavi zagrijte malo maslinovog ulja i popaprite ga.
Narežite šampinjone na deblje kriške, a meso na tanke šnite. Meso preliti soja sosom.

 

Šampnjone kratko prepržiti na ulju te dodati meso, sve zajedno pržiti još minutu.

 

Kuhanu tjesteninu dodati u wok. Za kraj dodajte muštardu – začin od senfa i gorušićinim sjemenkama koji će jelu dati karakterističan okus. Sve dobro promiješati i naribati tvrdog sira ribanca.

 

 

Rubriku 'Kuhanje je IN' pratite od ponedjeljka do petka u emisiji IN magazin. Što je sve Sanja kuhala ovaj tjedan pogledajte na novatv.hr

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju