Ovaj glumački par itekako dobro odvaja privatno i poslovno!

Iako su se crnogorski glumac Momčilo Otašević i dubrovačka, devet godina starija, glumica Jelena Perčin upoznali još 2013. godine na snimanju serije "Zora dubrovačka", upravo je snimanje druge sezone HIT serije Nove TV, "Kud puklo da puklo", za njih bilo presudno. Momčilo Otašević tada je u protagonističkoj ulozi Damira Gavrana osvajao lik Mirne Medaković Stepinac, Katarinu Došen, ali ono što se događalo na setu, iza kamera, obilježilo je živote ovo dvoje glumaca. Naime, 2015. se godine u drugoj sezoni serije, u stalnoj glumačkoj postavi pojavila glumica Jelena Perčin, u ulozi Mirande, a to je snimanje svakako bilo i ono najvažnije za ovaj glumački par koji se na samom setu i zaljubio!

Par se 2018. godine i vjenčao u tajnosti, u Crnoj Gori. Iste su godine dobili kćer Mašu, a dvije godine kasnije, u jeku pandemije koronavirusa doznali su predivne vijesti o novoj prinovi. Tako je glumica Jelena Perčin krajem studenog 2020. rodila dječaka, u Petrovoj bolnici u Zagrebu. "Nije bilo planirano, nismo radili na bebi u tom smislu, imali smo u nekoj perspektivi ako se desi dobrodošlo je, i evo desilo se u nekom trenutku kad smo bili dosta razdvojeni, zato nas je i iznenadilo", jednom je prilikom ispričala Jelena za IN Magazin.
 

 
Kada je drugi put postao otac, glumac Momčilo Otašević na zabavan se način time pohvalio i na društvenim mrežama."Jakša sine, reka' ti je đed da do 17.00 moraš bit' u krevetić'!", našalio se glumac u objavi, a u komentarima je dobio brojne čestitke od svojih kolega, ali i obožavatelja. 

Izgleda da je kemija na setu za jedan od (danas) najpoznatijih glumačkih parova, Jelenu Perčin i Momčila Otaševića, te 2015. godine bila dovoljno jaka, zbog čega će im to svakako ostati snimanje koje nikad neće zaboraviti. 

 

Svakodnevne avanture Momčila Otaševića i Jelene Perčin u neponovljivim ulogama u seriji "Kud puklo da puklo" ne propustite pratiti radnim danom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju