Bivša Playboyeva zečica kao predvodnica feminizma!

Shelley Darlington (Anna Faris) živi bezbrižnim životom u Playboyevoj vili, sve dok se jedna njezina suparnica ne pobrine da je izbace. Shelley je očajna i nema kamo otići. No, sudbina je odvede u sestrinstvo Zeta Alpha Zeta.

Zete se nalaze u nevolji. Ako ne uspiju pridobiti nove članice, ostat će bez svoje kuće koja će pripasti njihovim suparnicama, sestrinstvu Phi Lota Mu. Članice sestrinstva u borbi za kuću trebaju Shelleynu pomoć, ona će ih naučiti zavoditi i šminkati. S druge strane, one mogu pomoći Shelly da se osamostali.

Glavna glumica Anna Faris šest je tjedana intezivno vježbala kako bi se pripremila za ulogu Playboyeve zečice. Također, u jednom od intervjua izjavila je kako je zbog razvoda od tadašnjeg supruga Bena Indre, ali i zbog uloge u ovom filmu odlučila povećati grudi.

U filmu se pojavljuje i slavni Hugh Hefner, a sve scene koje su smještene u Payboyevoj vili zapravo su tamo i snimane uz dopuštenje samog Hefnera. 

Urnebesnu komediju "Kućna zečica" pogledajte u utorak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju