Duga karijera Bruca Springsteena

Bruce Springsteen inspirira publiku diljem svijeta svojom autentičnošću i iskrenošću u glazbi. Njegova karijera proteže se više od pet desetljeća, tijekom kojih je osvojio brojne nagrade, uključujući 20 Grammyja. Njegova glazba i poruke i dalje su relevantne i inspiriraju nove generacije glazbenika i obožavatelja diljem svijeta.


"Western Stars" predstavlja dokumentaran film kojeg je režirao sam Bruce Springsteen, zajedno s Thomom Zimnyjem. Kroz film prikazuje se Springsteen kako izvodi 13 pjesama sa svojeg istoimenog albuma, uz pratnju cijelog orkestra, u štali svojeg imanja u New Jerseyu. Film također donosi i Springsteenov doživljaj i refleksije o životu, ljubavi i američkom zapadu.
"Western Stars", osim filma, ime je i Springsteenovog albuma, koji je dobio brojne pozitivne kritike. Specifično za album "Western Stars" je da se razlikuje od njegovog tipičnog rock and roll stila te uključuje elemente countryja i folka.
Film "Western Stars" upravo zato predstavlja Springsteenovu ljubav prema filmu i njegovu želju da se stvori vizualna prezentacija pjesama na albumu.


Film odstupa od njegovih prethodnih koncertnih filmova koji su obično snimani u velikim arenama ili stadionima. U "Western Stars", Springsteen nastupa u intimnoj atmosferi, okružen bliskim prijateljima i obitelji. Film također prikazuje impresivne snimke američkog zapada, uhvaćajući ljepotu i veličanstvenost krajolika koji je inspirirao sam album.

Film "Western Stars" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju