"Ajde nek' je netko malo rasturio ovu pozornicu" - komentirao je Janko Kristijanov nastup

Kristijan Penavić na pozornicu Supertalenta donio je energiju koja je žiri oborila s nogu. Njegova autorska pjesma "Priznceza" posebno je oduševila ženski dio publike, a koju je napisao za jednu djevojku koja živi daleko od njega u Bosni. "Prije svega, to je jako romantično. Pjesma ti je sjajna. (…) Toliko je to brzo i nabrijano, još tako brzo sviraš tu gitaru, energija, ekspresija" – komentirala je Maja, a Janko dodao: "Ajde nek' je netko malo rasturio ovu pozornicu".

Kristijan priznaje da je oduvijek htio biti glazbenik, no nije imao mogućnosti školovati se u tom smjeru, pa je upisao strukovnu školu za frizera. Pjesme je počeo pisati kad se zaljubio, a tvrdi da je čak 4 godine ganjao jednu djevojku koju je na kraju napokon ulovio. Bila je to njegova prva ljubav i najveća inspiracija, a zadnju pjesmu koju je napisao kao posvetu toj ljubavi bila je pjesma "Krila".

 

 

"Godinama pišem pjesme i izvodim ih u svojoj sobi, te mislim da je došlo vrijeme da to netko i čuje. Za nastup se pripremam već nekih 7/8 godina. Kao klinac sam odlučio da ću otići na Supertalent, no tada nisam baš imao nešto dobre pjesme haha. Poslao sam prijavu 2019. godine i planirao sam nastupiti s jednom drugom pjesmom, no u međuvremenu sam napisao Princezu i nekako sam osjećao da me ta pjesma najbolje predstavlja kao osobu i pjesnika. Tu sam pjesmu napisao 2020. godine u kolovozu i od tada sam ju svaki dan izvodio u svojoj sobi, malo sam pokrete s gitarom koreografirao i uljepšavao što se kaže. Da vam budem iskren, očekivao sam da će reakcije biti uglavnom pozitivne, ne bih se prijavio da sam očekivao negativne reakcije haha, ali na kraju je ispalo još bolje nego što sam zamišljao" - priznao nam je Kristijan nakon nastupa.

Ovaj simpatični mladić 2019. godine u Zagrebu je završio tečaj za osobnog trenera jer je uz glazbu oduvijek volio sport, a kaže da je taj period u Zagrebu za njega bio jedan od najljepših u životu. Osim pjesama, piše i priče i scenarije. Uvijek je htio biti i glazbenik i glumac, pa su ga interesirali filmovi s preokretom.

Da ima talenta i za performans pokazao je i na Supertalent pozornici: "Dok sam bio na pozornici i izvodio pjesmu, za mene je svijet utihnuo na tren. Zaboravio sam na sve probleme i na sva zbivanja koja se događaju. Bio sam u svom elementu i nadam se da ću biti u mogućnosti opet izaći na binu, jer dok sam na njoj, osjećam se kao da sam doma. Ne bih mijenjao ništa u nastupu" - otkrio je Kristijan.

 

 

Osim pjevanja, sviranja i pisanja, voli učiti viceve, šetati, slagati Rubikovu kocku (rekord mu je 40 sekundi) i izvoditi mađioničarske trikove. Sebe bi opisao kao zainteresiranog, otvorenog i kreativnog momka koji voli stvarati.

Kristijan nam je otkrio i svoje glazbene uzore: "Trenutno su to dva pjevača iz bendova Imagine Dragons (Dan Reynolds) i iz Coldplay (Chris Martin). Njihov način izražavanja emocija i stavova u pjesmama meni osobno jako leži, te dosta inspiracije vučem iz njihovih pjesama. Što se tiče životnih uzora, također bih mogao reći da se ugledam na njih, jer su jako puni ljubavi i zauzimaju se za ljude čiji se glasovi ne mogu čuti."

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju