'Vjerujem da ću svojim radom opravdati visoka očekivanja naših gledatelja.'

Emisija „Provjereno“ dobila je novo pojačanje – od siječnja ove godine, istraživačkom se timu pridružio i mladi novinar Kristian Došen.

26-godišnji Bjelovarčanin magistar je novinarstva pri Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Radno je iskustvo stjecao prvo na Televiziji Student, a kasnije i na HRT-u gdje je gotov tri godine proveo kao novinar u informativnom programu te voditelj i urednik emisija Studio 4, Vijesti i Govornica.

„Nakon više godina iskustva u televizijskom novinarstvu, neostvarena ambicija bila mi je baviti se istraživačkim novinarstvom. Kako za to nema boljeg mjesta od „Provjerenog“, sretan sam što sam od ove godine dio vrhunskog tima emisije. Novinarstvo doživljavam kao poziv, a svaka priča u kojoj rasvijetlimo ili ispravimo neku nepravdu predstavlja mi osobno zadovoljstvo i osjećaj da smo učinili nešto pozitivno za ovo društvo. Vjerujem da ću svojim radom opravdati visoka očekivanja naših gledatelja“, rekao je Došen.

Došen se tako pridružio redakciji emisije koja je, pod uredničkom palicom Ivane Paradžiković, u rujnu 2017. ušla u svoju 11. sezonu prikazivanja.

Nove potresne, ali i inspirativne priče građana „Provjereno“ donosi svakog četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju