Krije li se na kraju duge prijateljstvo ili romansa?

Rosie i Alex najbolji su prijatelji od djetinjstva. Nakon godina koje su proveli u bliskom prijateljstvu, Alexova obitelj preseli se u Ameriku. Rosie shvaća kako ne može bez Alexa i odlučuje se na hrabar potez. Međutim,  primi vijest koja će joj zauvijek promijeniti život. Usprkos godinama koje prolaze, Rosie i Alex ostaju povezani neraskidivom vezom.

Glavni glumci, Sam Claflin i Lily Collins, na audiciju su razvili neospornu kemiju te su vrlo realistično odglumili prijatelje među kojima se rodila ljubav. Zanimljivo je kako su glumci angažirani upravo zato što su na audiciji razvili poseban odnos.

Redatelj filma, Christian Ditter, pri odabiru glumaca je zahtjevao da sjede na nekoliko centimetara jedan od drugog kako bi proučio njihove izraze lica. Glumci su priznali kako su nakon tog čudnog susreta jednostavno kliknuli i postali još bliži.

Kako bi unio dozu improvizacije na snimanju, redatelj je simpatičnom dvojcu dopustio da scenu, u kojoj Alex i Rosie hodaju ulicama Bostona nakon noćnog izlaska, improviziraju na svoj način. Lily Collins i Sam Claflin izjavili su kako im je upravo to bio najdraži trenutak na snimanju filma te da se nikada nisu tako dobro zabavili.

Romantična komedija ‘Na kraju duge’ snimljena je prema istoimenoj knjizi autorice Cecelie Ahern. Film je snimljen u Irskoj, u gradu Dublinu, odakle je autorica knjige porijeklom.

Sam Claflin i Lily Collins oboje su imali velike uloge u formatima napravljenim prema istomenim knjigama. Claflin je najpoznatiji kao Finnick Odair u ‘Igrama gladi’ te kao Will Traynor u filmu ‘Tu sam pred tobom’. Lily Collins igrala je Clary Fray u filmu ‘Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju’.

 
Rođenje prave ljubavi pogledate u romantičnoj komediji 'Na kraju duge' u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju