Kemija koju je teško sakriti! Film 'Na kraju duge' vratit će vam vjeru u pravu ljubav.

Romantična komedija ‘Na kraju duge’ snimljena je prema istoimenoj knjizi autorice Cecelie Ahern. Film se snimao u Irskoj, u gradu Dublinu odakle je autorica porijeklom.

Kroz ovu nas romantičnu priču vode glumci Sam Claflin i Lily Collins. Kemija među njima u filmu je neosporna te su tako na najbolji mogući način odlumili prijatelje među kojima se rodila ljubav. U kojoj su mjeri glumci kliknuli pogledajte u simpatičnom videu.
 

Rosie i Alex najbolji su prijatelji od djetinjstva. Nakon niza godina koje su proveli u bliskom prijateljstvu, Alexova obitelj preseli se u Ameriku, zauvijek. Rosie je bez Alexa potpuno izgubljena pa se odlučuje se preseliti k njemu u Boston, no tada primi vijest koja će joj zauvijek promijeniti život i zadržati je kod kuće u Irskoj. Usprkos godinama koje prolaze, oni ostaju i dalje povezani, a Rosie se pita bi li njih dvoje ipak trebali biti nešto više od prijatelja...

Sam Claflin i Lily Collins oboje su imali velike uloge u formatima napravljenim prema istomenim knjigama. Claflin je najpoznatiji kao Finnick Odair u ‘Igrama gladi’ te kao Will Traynor u filmu ‘Tu sam pred tobom’. Lily Collins igrala je Clary Fray u filmu ‘Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju’.

Redatelj filma Christian Ditter pri odabiru je glumaca zahtjevao da sjede na nekoliko centimetara jedan od drugog kako bi proučio njihove facijalne ekspresije. Glumci su priznali kako su nakon tog čudnog susreta jednostavno kliknuli i postali još bliži.

Kako bi unio dozu improvizacije na snimanju, redatelj je simpatičnom dvojcu dopustio da scenu, u kojoj Alex i Rosie hodaju ulicama Bostona nakon noćnog izlaska, improviziraju na svoj način. Lily Collins i Sam Claflin izjavili su kako im je upravo to bio najdraži trenutak na snimanju filma te da se nikada toliko dobro nisu zabavili.


Romantičnu komediju 'Na kraju duge' ne propustite ovog petka na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju