Na ovaj nastup gleda kao nagradu u životu.

Treba se kretati, ići naprijed, misliti naprijed – to je način življenja za Krešimira! Jednom prilikom prije dosta godina otkrio je da ima neobičan talent i tada se sramio to ikome pokazati. Na svijetu nije čuo za nikoga tko to radi osim njega. Pokazivanje te vještine na Supertalentu će mu biti poseban izazov jer ipak je to njegova Hrvatska. Najvažnije mu je proširiti poruku ljudima njegove dobi da nikad nije kasno da nešto poduzmu i da uvijek treba planirati idući dan jer to produljuje život.

Kad je došao na pozornicu, predstavio se i najavio da će svirati žiri se zapitao pa gdje je Krešimiru instrument, a on je dosjetljivo rekao da će se nekako već snaći. Zatim je počeo svirati blagdansku pjesmu „Zvončići“ na svojim zubima. Publika i žiri u nevjerici su gledali što se dogoditi, no Krešimir je samo nastavio dalje svirati noktima po zubima. Nakon toga odsvirao je još jednu pjesmu i Maju je zanimalo što to ima zapisano u bilježnici koja stoji pokraj njega. Pa je dodao da to nisu note za njegovo sviranje nego da želi i zapjevati. Pustio je glas i pjevao pjesmu Olivera Dragojevića „Manuela“.

 

„Mene ste u potpunosti očarali. Vaša tehnika je jedinstvena. Nikad nisam vidjela da netko svira zubima. A što se pjevanja tiče zaista Vas je ugodno i lijepo slušati“, komentirala je Maja. Fabijan je istaknuo da ga je Krešimir odmah osvojio sviranjem na zubima, a još kad bi spojio pjevanje i neki solo sviranja na zubima to bi za njega bilo to.

„Ja ću Vam i za sviranje i za pjevanje dati da. A najviše ću Vam dati da za životnu energiju u 84. godini. To je najveći da“, poručila je Martina. Uz ova tri prolazna glasa Krešo je dobio i veliki prolaz od Davora.
 

Krešo je aktivan i vitalan 83-godišnjak koji svaki dan radi tjelovježbu 30-ak minuta. On voli život. Bio je pilot jedriličar te je skakao sedam puta iz aviona kao padobranac. Sada u mirovini uživa sa svojom suprugom s kojom je nedavno obilježio 60 godina braka i 64 godine poznanstva. Za tu prigodu obnovili su zavjete i to mu je nešto najljepše na svijetu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju