Mnoge bi mogla rasplakati i njezina izvedba pjesme Eltona Johna

Beyoncé Knowels nije jedina kojoj je "Kralj lavova" obilježio djetinjstvo, ali zato je jedna od rijetkih sretnika koji su dobili priliku posuditi glas omiljenim lavovima i družini.

Dok je Beyoncé božanstveno izvela pjesmu "Can you feel the love tonight", neki su glumci imali problema s vokalno zahtjevnim dijelovima.

Tako je Seth Rogen, počasni glas Pumbe, besramno priznao kako se namučio s pjevanjem. Njegov vokalni trener Pharrell Williams "lupao je glavom od zid" pokušavajući izući pravi ton iz njega.Rogen je također priznao kako postoje uloge za koje misli da nije pravi izbor, čak ni u nekim filmovima koje je snimao, ali Pumba je bio lik za kojeg je odmah znao da će mu ležati. 

Njegov životni suputnik u filmu Billy Eichner, nije ni morao na audiciju za glas Timona. Redatelj Jon Favreau slučajno je bio njegov obožavatelj i predložio je svoju zamisao Eichnerovom agentu. Pristao je u jednom dahu. 

Disneyjev Kralj lavova, u režiji Jona Favreaua, putuje u afričku savanu, gdje se rađa budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu, i uzima k srcu svoju kraljevsku sudbinu. Ali ne slave svi u kraljevstvu dolazak novog mladunčeta. Scar, Mufasin brat i bivši prijestolonasljednik ima svoje planove. 

Pripremite maramice za gledanje filma "Kralj lavova" ove nedjelje na Novoj TV. Više filmskih naslova pronađite na novatv.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju