Mario Guberina kandidat je s kojim se želite družiti! Otkrio nam je svoj put u Supertalentu, ali i da je već jednom nastupio...

Sjećate li se dečka iz treće sezone Supertalenta koji je sve impresionirao svojim klavirskim umijećem? On je Mario Guberina, a njegov Supertalent povratak gledali smo večeras na programu Nove TV.

Šibenčanin i virtuoz na klaviru zapanjio na je svojim umijećem, ali i duhom. Njegov glazbeni put bio je prepun uspona i padova koje je podijelio s nama.


Komentari žirija bili su zanimljivi. „Na početku je bio ovaj zabavljački dio, mali glumački dodatak uz svirku, a onda je drugi dio bio taj nekakav energičniji.“, komentirao je Janko, dok se Maji više svidio njegov stav. „Meni se svidjelo to što si svirao, iako da me sad pitaš što si svirao, nemam pojma. Više si se prodao ti kao prodavač, užasno si sladak i šarmantan i ti to znaš.“ Martina je pak priznala kako je ostala poprilično mlakih emocija. „Ova tvoja naizgled dekadencija kao osobni životni odabir i malo ta scenska pozitivna ekscentričnost bi bila ok da ima glazbeno uporište i ja bih voljela da ti toga budeš svjestan.“ poručila mu je.
 

''Mater i čača upisali su me u osnovnu glazbenu školu, smjer klavir, nakon pet godina odustajem, jer mi je draža bila ulica. Zbog brojnih i učestalih nagovora matere, nakon godinu dana izbivanja ponovno se vraćam'', ispričao je Mario.

Sviranjem klavira bavi se 15-ak godina. ''Bavim se time za preživljavanje, a ne za život jer se od toga ne može živjeti'', ispričao je ovaj mladić koji je proputovao Europu stopirajući i svirajući na ulici.

Osim glazbe ljubitelj je knjiga, piše kratke priče i poeziju, a u pjesničkom stilu izjavio je: ''San bi mi se ostvario kad ne bi imao ni jednu drugu stvar karaktera ovozemaljskih banalnosti koja bi me odvlačila od čistog i iskrenog stvaranja glazbe u trenutku.''.

Kada vam je Mario Guberina bio bolji?

glasova:

Komentirajte koliko se promijenio u odnosu na nastup iz 2011. godine!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju