Dobro se nasmijte uz urnebesnu komediju "Gas do daske"!

"Gas do daske" prvi je Chanov holivudski film nakon osamdesetih, uspješna komedija koja je ostvarila veliku zaradu i 2 nastavka. Spoj svestranog, uvijek aktivnog Chana i pričljivog Chrisa Tuckera svidio se publici diljem svijeta i označio tvorcima filma način na koji je najbolje nastaviti ovu seriju filmova.

Naravno, riječ je o prokušanoj 'buddy' formuli koja, zbog komičnog sukoba glavnih likova, uvijek pruža dovoljno atrakcija gledateljstvu. Redatelj filma Brett Ratner svestran je filmaš koji je dokazao kako se snalazi i u žanru trilera. U filmu glume svima dobro poznati Jackie Chan, Chris Tucker, Tom Wilkinson, Tzi Ma, Robert Littman.

Hongkonški inspektor Lee stigao je u SAD da pomogne federalnim agentima koji tragaju za otetom kćeri kineskog veleposlanika. Gangsteri zahtijevaju 50 milijuna dolara za puštanje djevojčice, a FBI se uskoro pokaže nemoćnim - prava prilika za Leeja da dokaže svoju odanost zemlji. Nažalost, Leejev se angažman ne svidi agentima, koji mu dodijele "dadilju" u obliku policajca Cartera. Iako se Carter i Lee baš i ne podnose, uskoro udruže sovje snage kako bi što prije pronašli djevojčicu...

Film "Gas do daske" pogledajte u utorak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju