Kombinacija glumaca s holivudske A liste i doza crnog humora koji će vas nasmijati do suza!

Ray Romano i Kevin James imena su koja vežemo uz humoristične serije 'Svi vole Raymonda' i 'Kralj Queensa', a film 'Muljatori' prepun je crnog humora i savršen je primjer kako izgleda kada omiljeni komičari udruže snage.

Maurice (Ray Romano) i Dave (Kevin James) su par nesposobnih putujućih trgovaca mesom koji toliko zaostaju za kvotama koje moraju ispuniti da im je napokon postavljen ultimatum: ili će do kraja dana preseliti čitav tovar govedine ili će se morati suočiti s ozbiljnim posljedicama, uključujući i otkaz.

Očajnički pokušavajući zgrabiti pobjedu iz ralja poraza dok svoje ukusno meso stavljaju u usta potencijalnim kupcima, ova dva simpatična gubitnika neće prezati ni pred čime da prodaju robu i 'stave meso na stol'.

Uz sjajne komičare, pojavljuju se i glumci s holivudske A liste poput Sofie Vergare i Ariel Winter koje su suradnju nastavile i nakon filma u popularnoj seriji 'Moderna obitelj'. Poznato lice je svakako i Kim Coates koji je poznat po ulogama u odličnim serijama kao što su 'Zakon braće', 'CSI: Miami' i 'Zaboravljeni slučaj'. U svakom slučaju, 'Muljatori' je komedija koju ne želite propustiti.


Film 'Muljatori' ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem na Novoj TV. Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju