Nastavak uspješnice iz 2012.

Film je osvojio People's Choice Award kao najbolja komedija godine, a Channing Tatum za svoj je nastup osvojio MTV Movie Award.

Nakon što su u prethodnome nastavku uspješno odradili posao u srednjoj školi, policajce Schmidta (Jonah Hill) i Jenka (Channing Tatum) očekuje velika promjena kada preuzmu novi zadatak i nađu se na lokalnom fakultetu.

No kada Jenko ondje upozna svoju srodnu dušu, a Schmidt se infiltrira među boemske studente umjetnosti, obojica počnu preispitivati svoje partnerstvo.

Sada ne moraju samo riješiti slučaj, već moraju i dobro razmisliti o tome koliko je uistinu zrelo njihovo prijateljstvo. Ako ovaj urnebesni duo uspije nadvladati adolescenciju i iz mladića se pretvoriti muškarce, odlazak na fakultet mogla bi biti najbolja stvar koja im se dogodila.

"22 Jump Street" je nastavak uspješnice "21 Jump Street" iz 2012. Film je pozitivno prihvaćen od strane struke i od strane publike, što je iznenadilo i same kritičare. 


Film "22 Jump Street" ne propustite u utorak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju