Psihijatar Billy Crystal postaje skrbnik mafijašu Robertu De Niru u komediji 'Analiziraj ono'.

´Analiziraj ono´ je jednako duhovit nastavak uspješne mafijaške komedije ´Analiziraj ovo´. Zloglasni mafijaš Paul Vitti kojeg tumači Robert De Niro nalazi se u zatvoru Sing Sing. Pri kraju robije mu je ugrožen život te počinje glumiti ludilo pjevajući pjesme iz mjuzikla ´Priče sa zapadne strane´, a FBI nije siguran radi li se o glumi kako bi ranije izašao iz zatvora ili pak doživljava živčani slom. U pomoć je pozvan Vittijev prijašnji psihijatar Ben Sobel (Billy Crystal). FBI se odlučuje pustiti okorjelog mafijaša, ali samo pod Benovim nadzorom…

Paulov glavni neprijatelj se preziva ´Ragazzi´ što na talijanskom znači ´momci´.
U cameo ulozi se pojavljuje Joe Torre, menadžer New York Yankeesa i to u sceni u restoranu.

 

Jedna od glavnih uloga u filmu pripala je legendarnom Robertu De Niru. De Niro je tijekom svoje glumačke karijere utjelovio velika imena poput poznatog boksača Jakea LaMottea i Vita Corleonea. De Niro je drugi glumac nagrađen prestižnom nagradom Oscar ulogu legendardnog mafijaša Corleonea. Prije njega Oscara je za tu ulugu osvojio neponovljivi Marlon Brando.

De Niro je ljubav prema glumi u dobi od 10 godina kada je glumio Lava u predstavi „Čarobnjak iz Oza“. Kasnije se ispisao iz srednje škole kako bi se posvetio glumi i karijeri.

Osim Oscara, De Niro je uvršten i na nekoliko različitih laskavih titula. Tako je 2002. godine proglašen najutjecajnijim glumcem i svrtan među 100 najmoćnijih ljudi svijeta prema kriterijima prestižnog časopisa „Premiere“. Uz to, iste je godine proglašen i najboljim glumcem ikada, a dvije godine kasnije britanski časopis „Empire“ proglasio ga je najboljim živućim glumcem.

De Niru je ovaj film druga suradnja s glumcem i komičarom Billyjem Crystalom. Crystal je glumio rame uz rame s mnogim velikim imenima Hollywooda. Osim s Robertom De Nirom, surađivao je i s Davidom Paymerom i Robinom Williams s kojim je bio u bliskim odnosima.

Kao svoju najveću pogrešku u karijeri Crystal je izabrao odbijanje uloge u animiranom Disneyevom filmu „Priča o igračkama“. Njemu je prvome bilo ponuđeno da posudi glas Buzzu Svjetlosnom.

S čime se sve psihijatar i mafijaš suočavaju u filmu 'Analiziraj ono' doznajte u petak navečer na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na Nova TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju