Sutrašnja, treća po redu, emisija Supertalenta donosi kombinaciju stilova i talenta s dozom iznenađenja.

Da se orijentalni ples može povezati s bajkerskim načinom života dokazat će dvadesetosmogodišnji Vjekoslav Didović iz Gunje. Predstavit će se orijentalnim plesom, a to će biti kombinacija tradicionalne i zabavne koreografije prilagođene ovakvom showu.  

''Od svog nastupa očekujem da ljudima otvorim oči i da pokažem da ovakvih plesača ima i u Hrvatskoj. Nije da samo žene izvode orijentalni ples, to rade i muškarci, ali to kod nas nije zastupljeno. Želim da ljudi vide nešto što nemaju priliku vidjeti svaki dan'', rekao nam je Vjekoslav koji se plesom bavim već punih 18 godina.

U Hrvatskoj ima desetak orijentalnih plesača, a vremenom se taj broj povećava. Međutim u Lijepoj našoj pregršt je izuzetnih pjevača, a jedna od njih je i Lorena Bućan koja će se predstaviti pjesmom ''Summertime'' Elle Fitzgerald. 

Lorena je petnaestogodišnjakinja iz Splita kojoj glazba puno znači. ''Kad je došla vijest o Supertalentu željela sam se prijaviti jer već dugo godina vježbam i želim to pokazati u nadi da će me netko primijetiti i možda htjeti sa mnom sklopiti ugovor'', rekla nam je ova ambiciozna djevojka.

Prije samog nastupa vrlo je uzbuđena, a polaže sve nade u to da se svidi žiriju i publici. ''Ističem se od ostalih po tome što pjevam drugačiju vrstu glazbe. To rijetko tko pjeva danas, a uz to smatram kako imam drugačiju boju glasa'', kaže Lorena.

Kako će izgledati njen nastup, kao i nastupi ostalih natjecatelja ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV. Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još samo jednom spavate i gledate novu epizodu Supertalenta!  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju