Svaki njegov pokret priča priču koja vas neće ostaviti ravnodušnim, ne propustite ovu nevjerojatnu točku!

Diego Siquiera iz Brazila se prije osam godina preselio u Hrvatsku. Jedan od razloga je ples s kojim se predstavio na pozornici Supertalenta.


 

''Ja sam plesač koji voli jezike, umjetnost, glazbu, ljude i povijest. Dolazim iz siromašne obitelji koja me naučila da ako se borim za svoje snove i ustrajem u tome mogu učiniti sve. Sada živim svoje snove.'', rekao je Diego.

Ispričao je kako mu je bila potrebna promjena u životu te je došao u Hrvatsku s prvotnim planom kako će ostati samo godinu dana. Međutim, već je osmu godinu kod nas i kako kaže jako mu se sviđa.

''Najteže mi je bilo napraviti prvi korak, ali nakon prvog koraka znao sam da će me život dovesti tamo gdje trebam biti!'', poručuje.

Njegovo je plesno umijeće neupitno, a točka koju je izveo vrvjela je emocijama na što nisu ostali imuni žiri, publika, ali i njegovi prijatelji koji su ga došli podržati.

Što još donosi nova epizoda Supertalenta te koje će nas točke raznježiti, a koje razbuditi ne propustite doznati na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju