Neki su mu dali prolaz bez razmišljanja dok je druge trebalo nagovarati i to dosta nagovarati… Uspješno?

Husanija i Mirza Malkoč dolaze iz Bihaća iz susjedne Bosne i Hercegovine. Obojica su nastupali na Supertalentu, ali odvojeno. Najprije je Husanija nastupio vrlo zanimljivom izvedbom na žičanim instrumentima, a žiri je uživao u rekvizitima koje je donio!

Nakon njega Mirza se predstavio pjevanjem. U njegovoj smo verziji čuli ''Kao moja mati'' koju u originalu izvodi Zdravko Čolić. Maju se posebno dojmila izvedba dok su preostali članovi žirija bili suzdržaniji.

Je li zaslužio prolaz?

glasova:

''Mislim da smo spremni za glasovanje - Ja ću prva krenuti i dat ću ti DA'', započela je Maja, a nakon zahvale kandidata čuli smo od Janka: ''Ja ću ti bez razmišljanja dati DA''.

Na to se Maja primaknula Davoru rekavši mu: ''Ljubek ti znaš da ja tebe volim. Pusti čovjeka, lijepo je doputovao znaš od kud je došao, nemoj da je bez veze dolazio'', uporna je bila.

Na to je Davor rekao kako je doputovao s ocem, aludirajući na Husaniju Malkoča koji je nastupio prije njega. Međutim, Maja je rekla kako sigurno nisu zajedno došli.

''On će sigurno ostati. Komadi, koke, ovo ono'', na što je ovaj natjecatelj spremno odgovorio: ''Ne''.

''Sigurno imaš suprugu?'', zaključila je Maja na što je on potvrdno odgovorio. Nažalost, unatoč silnome trudu dobio je NE od Davora.

Posljednja je bila Martina kojoj je Maja u šali rekla: ''Ja bih ti sada dala sto eura da ga pustiš, a meni će njegov stari dati dvjesto'', što je izazvalo salve smijeha.

Nakon dugog premišljanja Martina je odlučila i dala mu DA, a publika s predvodnicom Majom to je proslavila gromoglasnim pljeskom i usklicima. 

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju