Dirljive životne priče prepune emocija prožete glazbom nisu ostavile ravnodušnom Maju Šuput koja je pustila suzu…

Veliku emotivnu glazbenu priču čut ćemo od Ivana Papište koji dolazi iz Zaboka. Njegov talent je sviranje, a osim toga kolekcionar je glazbenih instrumenata. 

Ivanu su u vojsci dijagnosticirali tumor mozgu, ali srećom prvi se puta iz toga izvukao. Drugog puta bilo je puno teže, ali glazba mu je pomogla. ''Kad sviram, mene to smiruje. Zaklopim oči i ja sam negdje drugdje'', rekao je. 

Ovaj tridesetdevetogodišnjak već se punih 20 godina bavi glazbom. Na pozornici Supertalenta predstavit će se točkom "What A Wonderful World ''.

''Tremu od sudaca nemam, mogu svirati pred Clintonom'', rekao je Ivan s čijim se mišljenjem ne bi mogao složiti Gabrijel Rodić iz Bjelovara. Gabrijel, koji ima 11 godina, odlučio se izvesti pjesmu ''Someone Like You'' nevjerojatne Adele. 

''Jako mi se sviđa ta pjesma i otkako je izašla neprestano ju pjevam pa sam se zato odlučio odabrati upravo nju'', rekao je ovaj dječak koji se ne može se odlučiti voli li više strane ili domaće pjesme, kako kaže: ''Volim slušati sve''.

Gabrijelov je veliki san postati pjevač, a hoće li mu Supertalent u tome pomoći ne propustite pogledati večeras od 20 sati na Novoj TV

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju